pdf versie van de pagina

Een universeel reinigingsproduct voor

koetswerk, dekzeil en mechanica


Dit reinigingsproduct kan voor de meeste toepassingen gebruikt worden*, zoals voor de reiniging van koetswerken in een wasinstallatie of met de hand, voor de reiniging van dekzeilen, kunststoffen, het ontvetten van mechanische delen enz. Waarom veel geld uitgeven voor verschillende producten als een enkel volmaakt toereikend is?

Bacoclean is ontworpen om steeds volmaakt te reinigen en dit met koud of met warm water. Ondanks een hoge reinigingskracht, beschadigen onze producten in geen geval de lak van u wagen en laten zij geen witte sporen op de voorruiten achter.

Onze reinigingsproducten zijn in volgen hoeveelheden verkrijgbaar: 5, 25, 200 l of zelfs 1000 l en ze zijn onmiddellijk leverbaar.

Bacoclean is niet zuurhoudend en het kan dus probleemloos door de gebruiker aangewend worden. Voor verdere bijzonderheden neem contact met ons op.

Bacoclean bezit goede schuimende eigenschappen, dit om de contacttijd met het te reinigen vlaak te verlengen. We bieden ook een compleet productenpalet van niet schuimende producten aan. Voor verdere inlichtingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Bacoclean kan met een hogedrukreiniger gebruikt worden. Dank zij een unieke bereiding vreet het de inwendige onderdelelen van uw toestel niet aan.

*Opgelet : Bacoclean is ondanks zijn goede eigenschappen niet geschickt voor de voedingsmiddelenindustrie.

 

Ets. Baguette PVBA